Termeni si Conditii OnDeal

1. Preambul si functionare

Aceasta pagina contine termenii si de folosire a serviciilor oferite pe site de catre administratorul paginii. Folosirea site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor termeni. In caz contrar va rugam sa parasiti deindata pagina.

Definitii:

 „Site”-  pagina de internet ondeal.ro

 “Administratorul Site-ului” -  VELSO MEDIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti,  str Barajul Lotru nr 11, bl M4A1, Ap4

 „Serviciul/Oferta, Servicii/Oferte” reprezinta orice serviciu oferit pe site

 „Utilizatorul” -persoana fizica, client sau vizitator care aceseaza site-ul chiar daca nu plaseaza o comanda.

„Magazinul Partener” - societate comerciala care isi promoveaza produsele pe site in scopul vanzarii

 

Folosirea site-ului (a oricarei pagini a acestuia) de catre orice persoana, pentru a vizualiza ofertele sau pentru a plasa comenzi se va face numai cu conditia acceptarii in intregime a Termenilor si conditiilor de pe site.

Modul de functionare al Site-ului: Site-ul se constituie intr-o platforma de promovare a ofertelor Magazinelor Partenere. Acestea isi promoveaza ofertele pe site iar in urma comenzilor plasate de utilizatori, Magazinele partenere asigura direct catre acestia livrarea produselor sau prestarea serviciilor comandate. Livrarea produselor se face catre Utilizatori prin curier rapid, Serviciu care asigura si incasarea contravalorii produselor (plata ramburs). Magazinele Partenere sunt singurele raspunzatoare cu privire la acuratetea informatiilor prezentate in oferte (texte si imagini), cu privire la emiterea de documente conform legislatiei (facturi, certificate de garantie, instructiuni de folosire), cu privire la detinerea drepturilor de autor sau de marca, de vanzare sau revanzare, pentru toate produsele comercializate, cu privire la executarea termenului de garantie (daca/cand este cazul) si cu privire la returnarea contravalorii sumelor achitate de Utilizatori in cazurile de exercitare a dreptului de retragere sau in orice alte cazuri.

Serviciile/Ofertele promovate pe site sunt puse in vanzare de catre Magazinele Partenere, in limita stocului disponibil. Administratorul site-ului nu are nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea acestora sau a comercializarii acestora catre Utilizator de catre Magazinul Partener, si nu poate fi facut in nici un fel responsabil pentru nici un fel de daune, pierderi, beneficii nerealizate, etc, ca urmare a achizitionarii de catre Utilizatori a unor Servicii/Oferte de la Magazinul Partener.

2. Cum arata site-ul

Elementele constructive ale site-ului sunt proprietatea Administratorului acestuia, cu exceptia materialelor prezentate in ofertele Magazinelor Partenere, care sunt singurele raspunzatoare pentru acestea si care prin postarea lor pe site declara ca detin drepturi de folosire a acestor informatii.

Site-ul poate fi folosit de Utilizator numai in scopul vizualizarii si plasarii de comenzi.

 

Nu este permisa copierea, reproducerea sau folosirea niciunui material de pe site.

Ofertele /Serviciile prezentate pe site sunt puse in vanzare de catre Magazinele Partenere, iar Administratorul site-ului nu poate fi facut in nici un fel responsabil pentru acestea. Magazinele partenere sunt singurele resposabile sa oferte informatii complete si corecte cu privire la ofertele comercializate si declara ca sunt detinatoare ale drepturilor de comercializare a acestor produse.

3. Politica de confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratrul site-ului. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana in numele dvs. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea prelucrarii comenzilor.

Prin completarea formularului de inregistrare sau prin completarea formularului de comanda, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre Administrator si Magazinele Partenere in urmatoarele scopuri:

·         Stabilirea contactului cu clientii;

·         Prelucrarea comenzilor;

·         Participarea la concursuri, promotii;

·         Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

·         Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email a site-ului. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administratorul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata., este periodic analizata in privinta securitatii.

4.Continutul ofertelor

 

Magazinul Partener este singurul responsabil de continutul ofertelor, de serviciile pe care el le va desfasura ca urmare acestor oferte si de consecintele pe care aceste servicii le pot avea. Magazinul Partener incaseaza prin plata ramburs toate sumele cuvenite in urma achizitionarii ofertelor acestuia.  In acest sens, Administratorul este absolvit de orice raspunde cu privire la ofertele prezentate pe site si consecintele acestora. Utilizatorul se va adresa pentru orice cerere direct Magazinului Partener de unde a achizitionat Serviciul/Oferta. Magazinul partener este singurul raspunzator cu privire la autenticitatea produselor. Magazinul Partener va livra orice produs/oferta achizitionata impreuna cu toate documentele legale: factura, certificate garantie, instructiuni de folosire, etc.

Magazinul Partener  isi asuma integral raspunderea fata de Utilizatori cu privire la Serviciile/Ofertele sale si pentru orice problem ar putea aparea in legatura cu acestea (emiterea de documente legale, inlocuiri de produse, date incomplete sau incorecte)

Deoarece produsele/ofertele sunt puse in vanzare de catre Magazinele Partenere, Administratorul nu are nici un contact cu aceste produse si nu poate sa controleze in nici un fel corectitudinea datelor prezentate pe site. Intreaga raspundere cu privire la ofertele comercizalizate o are Magazinul Partener.


Numai comenzile confirmate telefonic vor fi expediate. Nu se iau in considerare SMS-uri, emailuri sau alte mesaje.


Livrarea produselor se face de catre Magazinul Partener, contra cost, la pretul afisat pe site. Daca comandati produse de la mai multe Magazine Partenere, acestea vor veni separat si veti avea de plata contravaloarea transportului pentru fiecare comanda plasata la fiecare Magazin Partener. Daca comandati toate produsele de la acelasi Magazin Partener, veti plati o singura taxa de transport pentru toata comanda.


Produsele comercializate pe site se pot comanda numai in baza unei comenzi ferme plasate pe site sau telefonic. Comanda online sau telefonica nu presupune rezervarea produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem in limita stocului disponibil. Emailul trimis automat dupa plasarea unei comenzi, discutiile pe email sau telefonic cu reprezentatii firmei nu reprezinta acceptarea ferma a unei comenzi ci doar notificarea ca s-a primit solicitarea dvs. Contractul la distanta se considera a fi incheiat in momentul livrarii produselor comandate catre client si efectuarii platii acestora catre curier.

5. Returnarea produselor

Conform legii clientii au drept de retur timp de 14 zile calendaristice de la data primirii.

Pentru returnare, clientul va completa formularul de retur de pe site, sau va contacta magazinul partener, la datele de contact de pe factura sau awb, primite impreuna cu coletul.

Magazinul partener este singurul responsabil cu privirea la dreptul de retur. Acesta va rambursa toate sumele primite de la dvs conform legii, in termen de 14 zile. 

Returnarea contravalorii produselor se va face in contul IBAN indicat de client.

Conditii generale pentru retur:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la versiunea inițială de software
 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
 • Dreptul de retur se acorda pentru ca clientul sa poata testa produsele asa cum ar face-o intr-un magazin fizic. Nu se accepta pentru retur produse care au semne evidente de folosire sau uzura, zgarieturi, ciobiri, sparturi, crapaturi.


 • Procedura de retur:

 • pentru retur puteti completa formularul de retur de pe site sau ne puteti scrie pe adresa de mail de pe site.
 • de asemenea puteti contacta direct magazinul partener folosind datele de contact ale acestuia de pe awb sau factura.
 • dupa inregistrarea intentiei de retur, veti trimite produsele la adresa indicata de magazinul partener
 • dupa primirea produselor, magazinul partener va rambursa suma platita de client in contul IBAN indicat de acesta.
 • in cazul returnarii, costul de retur poate cadea in sarcina clientului, conform legii.

6. Raspunderea contractuala

Site-ul este o platforma de promovare a Serviciilor/Ofertelor Magazinelor Partenere.

In urma oricarei comenzi plasate pe site produsele vor fi livrate direct de Magazinul Partener la care ati plasat comansa.

Serviciile/Ofertele Magazinelor Partenere nu pot fi in nici un fel controlate de Administratorul site-ului si ca urmare Administratorul nu isi asuma nici o obligatie cu privire la nici un Serviciu/Oferta prezentat pe site.

In cazul in care sunt observate inadvertente ele vor fi corectate.

Toata raspunderea privind Serviciile/Ofertele prezentate pe site o au Magazinele Partenere care administreaza ofertele. Ele sunt singurele responsabile in ce priveste datele ofertei (descriere, fotografii, prêt de vanzare), livrarea produselor, emiterea documentelor fiscale si a altor documente legale, rezolvarea conditiilor de garantie sau a dreptului de retragere, precum si a oricaror obligatii legale.

Folosirea site-ului implica acceptarea in intregime si fara conditii a prezentului document.